• Контактирајте не
  • 简体中文 繁體中文

класификација

Билтен

Контактирајте го нашиот тим

  • Исцели сили Био-meditech Holdings Limited
  • Add: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Тел: + 86-21-62728646
  • Факс: + 86-21-62710529
  • Е-пошта: exportglobal@healforce.com
  • Лице за контакт: Г-дин. Бил Шум
  • Веб-страница: www.healforce.com

Министерството за здравство на посетата на Замбија Медицински офицери да Исцели сили за 3 главни болница проекти

 Датум: 2018/06/26 14:05:02

Министерството за здравство на посетата на Замбија Медицински офицери да Исцели сили за 3 главни болница проекти

На 25-ти мај, Министерството за здравство на Замбија, медицински лица, accompied од Ms.Wang, член на Одборот на директори во Исцели сили Био-meditech Holdings Limited, г-дин Џанг Jian, маркетинг менаџер и г-дин Џанг Жен, меѓународна продажба директор, имаше посета на Исцели сили Био-meditech Holdings Limited за 3 главни болница проекти.

800_450_8efb46268fb2ddfebbaa2821f7a8cbe5 800_450_27c75be2cceb2cdf7f13c9a4449db504 800_450_71be6771c88b99f7b12cdab97d697113 800_450_89f9f0d37a1432f3ae6f6e55e4763e31 800_450_3812a287836ec17c86ccccb27a14daca 800_450_8599c716323ee6cea5ec8dfee304e5fb 800_450_25174967f56dce89d5e8ce41946115af 800_450_e806851bd7da308ac7ef1dd27a527883 800_450_ec3883e58b8681640c505d5d51e254dc 800_600_12dbd1864f29c4ee5a6279e463367e04 800_600_26fc6e81bf91e76c7cc5f9d05f6c21c9

Copyright © 2017 Исцели сили. Сите права се задржани.
WhatsApp Онлајн Chat!