• Контактирајте не
  • 简体中文 繁體中文

Последни вести
Министерството за здравство на посетата на Замбија Медицински офицери да Исцели сили за 3 главни болница проекти На 25-ти мај, Министерството за здравство на Замбија, медицински лица, accompied од Ms.Wang, член на Одборот на директори во Исцели сили Био-meditech Holdings ограничен, г-дин Џанг Jian, маркетинг Управување со ...
Како што можете да забележите дека Исцели логото сили е платноходка за ние сме посветени на едрење со вас во светот на науката и здравството со innovted технологии, сигурен квалитет и услуга. Платноходка не е само знак, но, исто така, вистинска акција, наместо. Исцели едра сили со Кина ...
  • Исцели сили Био-meditech Holdings Limited
  • + 86-21-62728646
  • + 86-21-62710529
  • Е-пошта: export@healforce.com
Copyright © 2017 Исцели сили. Сите права се задржани.
WhatsApp Онлајн Chat!