• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • FXQ4A
    FXQ4A
    Minangka Versatile care mbukak sistem kurban solusi sampeyan bisa gumantung, FXQ4A ndadekake proyek luwih gampang nalika iku tetep tata cara nyaman. platform therapy iki ngidini sampeyan kanthi cepet nanggepi sabar risiko dhuwur awit iku Integrasi kabeh sing perlu kanggo thermoregulation lan support ambegan sak therapy resuscitation. Kajaba iku, desain sistem sing dijupuk saka taun kita pengalaman kanggo persistently tindakake konsep menehi patients ngrugekke Panjenengan care paling.
    Read More
  • FXQ4B
    FXQ4B
    Ing unit FXQ4B desain tengah kita rodok anget sumringah bayi karo lingkungan termal unik kanggo neonates istilah-lengkap durung wayahe lan. Menapa malih, ing aksesoris resuscitation bisa pilihan dening unit ing kahanan darurat.
    Read More
  • FXQ3
    FXQ3
    Kita kemampuan kanggo nyedhiyani care sing paling apik kanggo patients baby, lan ngurangi tekanan ing kahanan darurat utawa ing NICU.
    Read More
  • FXQ4
    FXQ4
    unit FXQ4 kita nawakake care paling karo thermoregulation optimal kanggo patients bayi nalika lagi ana ing darurat utawa therapy jaundice ing sistem care mbukak.
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!