• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • GLQ-1L
    GLQ-1L
    Patients bayi karo hyperbilirubinemia kabeh kudu care paling apik kanggo threating jaundice. line kita produk Phototherapy sumber sing linuwih lan stabilitas intensif Phototherapy dening cahya LED kanggo sabar bayi. unit wis dawa-urip sing nyedhiyani 20,000 kanggo 0.000 jam therapy cahya.
    Read More
  • GLQ-2
    GLQ-2
    Patients bayi karo hyperbilirubinemia kabeh kudu care paling apik kanggo nambani panyakit kuning. line kita produk Phototherapy sumber sing linuwih lan stabilitas intensif Phototherapy dening lampu neon biru kanggo sabar bayi
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!