• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • ICU Ceiling Unit Supply
    ICU Ceiling Unit Supply
    Teknologi medical wis dilengkapi Ors lan ICUs karo Alat kuat. Profesional perlu solusi kanggo ngatur kabeh piranti ing cara optimal kanggo etos efisien wekasanipun kanggo entuk manfaat saka sabar. Uga diadegaké Waras Unit sumber ceiling Force nambah efficiency papan dening ngangkat piranti marang lantai, gabungke cedhak lan posisi langsung menyang titik leukemia care.
    Read More
  • UTAWA Unit Supply Ceiling
    UTAWA Unit Supply Ceiling
    Teknologi medical wis dilengkapi Ors lan ICUs karo Alat kuat. Profesional perlu solusi kanggo ngatur kabeh piranti ing cara optimal kanggo etos efisien wekasanipun kanggo entuk manfaat saka sabar. Uga diadegaké Waras Unit sumber ceiling Force nambah efficiency papan dening ngangkat piranti marang lantai, gabungke cedhak lan posisi langsung menyang titik leukemia care.
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!