• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • Anaeston 5000
    Anaeston 5000
    Anaeston 5000 mesin joining wis Integrasi kabeh mode ventilasi utama kayata ngewangi, kontrol lan ngewangi-kontrol ventilasi. Nawakake ngawasi lengkap lan wis antarmuka tampilan cetha, kanggo bantuan nindakake layang joining kualitas dhuwur lan manajemen.
    Read More
  • Anaeston 3000
    Anaeston 3000
    Anaeston 3000 mesin joining menehi solusi joining terjangkau lan fleksibel kanggo saiki lan masa depan. Kita pelanggan bisa miwiti karo aplikasi tumindake. Mesin joining punika Upgradeable kanggo syarat anesthetic ketemu pelanggan luwih '. expansion anesthetic pangkalan Modern uga layak kanggo nemen nambah etos lan Cut mudhun biaya operasi.
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!