• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • Smart ROB / Smart ROB-R (15,30L / h)
    Smart ROB / Smart ROB-R (15,30L / h)
    sistem Smart ROB bisa gawé CAP / CLSI Koleksi aku banyu Reagent kanggo analyzer.It Clinical mbisakake sambungan langsung lan operasi online. Independent stopkontak banyu kontrol manual bisa digunakake kanggo aplikasi tambahan.
    Read More
  • Smart ROB / Smart ROB-R (50,100,150L / h)
    Smart ROB / Smart ROB-R (50,100,150L / h)
    sistem Smart ROB bisa gawé CAP / CLSI Koleksi aku banyu Reagent kanggo analyzer.It Clinical mbisakake sambungan langsung lan operasi online. Independent stopkontak banyu kontrol manual bisa digunakake kanggo aplikasi tambahan.
    Read More
  • Pureforce ROE (30,70,100L / h)
    Pureforce ROE (30,70,100L / h)
    Waras Force wis dikembangaké model Pureforce ROE, khusus kanggo solusi banyu nuntut dhuwur ing Laboratorium. Gabungke karo modul electrodeionization, Pureforce ROE terus-terusan bisa nyalurake jinis II diresiki banyu
    Read More
  • Pureforce ROE (150,300,500L / h)
    Pureforce ROE (150,300,500L / h)
    Pureforce ROE mranata standar kualitas, desain lan inovasi sing rawuh saka warisan akeh taun saka pengalaman ing distribusi terpusat banyu laboratorium.
    Pureforce ROE nawakake banyu kualitas dhuwur kanggo macem-macem analyzers biokimia otomatis bebarengan liwat distribusi daur ulang
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!