• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • T960
    T960
    The Genemate T960 Tutul cycler iku kapal penggedhe Waras Force platform muter termal, aturan kinerja unmatched kanggo cepet, asil akurat lan antarmuka seni karo cara anyar kanggo ngoptimalake protokol lan ketemu karo kabutuhan unik sembarang peneliti kang. Iku ngijini sampeyan kanggo milih saka macem-macem modul reaksi diijolake, nggunakake antarmuka layar tutul intuisi, ngoptimalake pengujian kadar logam PCR nggunakake fitur jurang pemisah, ngeterake file lan data karo USB flash drive, lan nyambung menyang laptop / PC kanggo ngawasi remot lan nganyarke mangsa .
    Read More
  • B960
    B960
    Njamin dipercaya kanggo akurasi suhu.
    Suhu lengkap mode kontrol kang nyedhaki kontrol suhu jajalan dibutuhake lan bisa èfèktif supaya kesalahan sistem disababaké déning disaccord saka nilai suhu antarane suhu tampilan piranti musik, suhu pemblokiran nyata lan suhu dibutuhake kanggo reagen. Dadi nambah akurasi eksprimen lan njamin efficiency dhuwur, kontrol suhu program debugging ketat ndadekake manawa saben piranti bisa nyukupi kabutuhan nyobi beda.
    12 pemeriksaan suhu saluran ndeteksi bebarengan, kang njamin homogeneity saka suhu sampel. Teknik Hermetic-papan irit bisa ngilangke PCR efek cilik. Teknik suhu satelit njaba jiplakan testing kurva nang bisa èfèktif njamin akurasi suhu sampel.
    Read More
  • K960
    K960
    Teknologi semikonduktor paling majeng (Peltier adhedhasar)
    Ora ketompo carane ngatur K960 jurang pemisah sistem cycler termal Panjenengan, menehi kinerja dhuwur-mburi sing perlu, gampang adapts ketemu Lab kang ganti PCR perlu, lan mbantu sampeyan tetep ing budget. Dirancang kanggo alangan-free, operasi long-urip malah ing lingkungan paling kaku, ing K960 ngirim reproducibility pinunjul - uga-kanggo-uga, sampel-kanggo-sampel, lan instrument-kanggo-instrument.
    Read More
  • K640
    K640
    Ing K640 cycler termal nggabungke industry- teknologi standar saka 960 series- nanging ing paket liyane kompak lan ing rega murah.
    Read More
  • K160
    K160
    Although the K160 is small in size, its performance is not inferior. It has multiple capacity PCR tube selection and adopts the latest generation of semiconductor technology. It also has an animation demonstration function, which is convenient for teaching and students to understand.
    Read More
  • Trident 960
    Trident 960
    Desain modul sawijining bisa bantuan personel Lab nggunakke intrument liyane luwih irit lan supaya kebingungan disebabake panggunaan salib antarane kedhaftar beda
    Read More
  • X 960 Real-wektu PCR
    X 960 Real-wektu PCR
    The X960 nyata-wektu sistem PCR punika kinerja dhuwur instrument benchtop menehi kontrol luwih saka data jajalan Panjenengan. Iku ngirim linuwih, sensitivitas, lan akurasi, kang optimized kanggo ngaktifake sawetara ombèr saka aplikasi PCR jumlah.
    Read More
  • KF960
    KF960
    Aja instruments miskin rembugan asil PCR Panjenengan. Njupuk kontrol nyobi Panjenengan. Waras Force KF960 sistem muter termal menehi daya apa nyobi arep apa, cara sampeyan pengin apa mau. Kabeh sing pengalaman - yuta reaksi dina - nambah nganti kapercayan, apa sing mengkono sawetara conto, utawa sawetara ewu. KF960 ndhukung kadarman Paduka usaha kanggo uniformity ngédap lan asil migunani.
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!