• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • Neofuge 13
    Neofuge 13
    Waras Force kacepetan dhuwur centrifuge pribadi Neofuge 13 nyedhiyani efek centrifugal banget lan gampang kanggo digunakake karo dhuwur linuwih lan safety. Sampeyan bisa digunakake digunakake ing laboratorium, klinik-klinik lan Gambling.
    Read More
  • Neofuge 15
    Neofuge 15
    Waras Force Neofuge 15 nawakake fungsi telung centrifuges: dhuwur-kapasitas, tujuan umum centrifuge kanggo panen sel; a centrifuge-kacepetan dhuwur kanggo pamisahan lysates sel; lan microcentrifuge kanggo precipitations DNA.
    Read More
  • Neofuge 1600
    Neofuge 1600
    Waras Force Neofuge 1600 centrifuge laboratorium benchtop mranata standar kualitas, desain, lan inovasi sing rawuh saka warisan akeh taun saka pengalaman. Neofuge 1600 nawakake versatility aplikasi maksimum kalebu dhuwur-kapasitas, tujuan umum centrifuge kanggo panen sel; a centrifuge-kacepetan dhuwur kanggo pamisahan lysates sel; lan microcentrifuge kanggo precipitations DNA.
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!