• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Add: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • Neofuge 13
    Neofuge 13
    Waras Force kacepetan dhuwur centrifuge pribadi Neofuge 13 nyedhiyani efek centrifugal banget lan gampang kanggo digunakake karo dhuwur linuwih lan safety. Sampeyan bisa digunakake digunakake ing laboratorium, klinik-klinik lan Gambling.
    Read More
  • Neofuge 13R
    Neofuge 13R
    Waras Force kacepetan dhuwur centrifuge pribadi Neofuge 13R nyedhiyani efek centrifugal banget lan gampang kanggo digunakake karo dhuwur linuwih lan safety.
    - Bukaan kacepetan 15000rpm
    - kapasitas maksimum 24 × 1,5 / 2.0ml, 16 × 5ml
    - sawetara suhu -10 ℃ ~ 40 ℃
    Read More
  • Neofuge 15
    Neofuge 15
    Waras Force Neofuge 15 nawakake fungsi telung centrifuges: dhuwur-kapasitas, tujuan umum centrifuge kanggo panen sel; a centrifuge-kacepetan dhuwur kanggo pamisahan lysates sel; lan microcentrifuge kanggo precipitations DNA.
    Read More
  • Neofuge 15R
    Neofuge 15R
    Points Key
    - Spin nganti 16,000 rpm kanggo 20.800 × g
    - Max. kapasitas 400ml
    - drive Sandwich tanpa sikat karbon
    - Motors Kuat kanggo short percepatan lan jambon kaping
    - sawetara sing godhongé amba saka adaptor lan aksesoris modul
    Read More
  • Neofuge 18R
    Neofuge 18R
    Waras Force Neofuge 18R centrifuge laboratorium, nyediakake efek centrifugal banget lan gampang kanggo nggunakake karo dhuwur linuwih lan safety, sing digunakake digunakake ing kothak riset molekul lan biokimia, lan diagnosis.
    - Laboratorium medical Cilik
    - Biokimia lan riset biologi molekular
    - analisis Tumindake ing Laboratorium industri
    Read More
  • Neofuge 1600
    Neofuge 1600
    Waras Force Neofuge 1600 centrifuge laboratorium benchtop mranata standar kualitas, desain, lan inovasi sing rawuh saka warisan akeh taun saka pengalaman. Neofuge 1600 nawakake versatility aplikasi maksimum kalebu dhuwur-kapasitas, tujuan umum centrifuge kanggo panen sel; a centrifuge-kacepetan dhuwur kanggo pamisahan lysates sel; lan microcentrifuge kanggo precipitations DNA.
    Read More
  • Neofuge 1600R
    Neofuge 1600R
    Waras Force Neofuge 1600R centrifuge laboratorium benchtop mranata standar kualitas, desain, lan inovasi sing rawuh saka warisan akeh taun saka pengalaman. Neofuge 1600R nawakake versatility aplikasi maksimum kalebu dhuwur-kapasitas, tujuan umum centrifuge kanggo panen sel; a centrifuge-kacepetan dhuwur kanggo pamisahan lysates sel; lan microcentrifuge kanggo precipitations DNA.
    Read More
  • Neofuge 23R
    Neofuge 23R
    Featuring kuat, motor free-maintenance, Centrifuge Neofuge 23R accommodates macem-macem rotors lan giliran piring / tabung saka 0.2ml kanggo 4 × 180ml ing kurang-kanggo-dhuwur kecepatan kanggo sawetara saka sudhut aplikasi.
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!