• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Type)
    HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Type)
    Waras Force HFsafe kelas II jinis B2 lemantun biosafety ngeset standar kualitas, desain, lan inovasi sing rawuh saka warisan liwat 25 taun experience.We nyedhiyani nindakake informasi lan pitulungan technical ing milih karya pipa tengen kanggo instalasi
    Read More
  • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (motorized Type)
    HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (motorized Type)
    Waras Force HFsafe B2 lemantun biosafety ngeset standar kualitas, desain, lan inovasi sing rawuh saka warisan liwat 25 taun pengalaman. Ing Waras Force kita ngerti carane penting iku kanggo kurban tingkat dhuwur saka pangayoman kanggo operator, produk lan lingkungan nganggo pilihan teknologi.
    Read More
  • HFsafe 900LCB2 / 1200LCB2 / 1500LCB2 / 1800LCB2
    HFsafe 900LCB2 / 1200LCB2 / 1500LCB2 / 1800LCB2
    Karo trek rekaman ekstensif safety, linuwih lan kinerja, HFsafe lemantun LCB2 nggawe investasi becik kanggo sawetara saka sudhut aplikasi kalebu karya karo agen menular sing mbutuhake biosafety Level 1, 2 utawa 3 containment.
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!