• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
    HFsafe 900LC / 1200LC / 1500LC / 1800LC
    Karo trek rekaman ekstensif safety, linuwih lan kinerja, lemantun HFsafe LC nggawe investasi becik kanggo sawetara saka sudhut aplikasi kalebu karya karo agen menular sing mbutuhake biosafety Level 1, 2 utawa 3 containment.
    Read More
  • HFsafe 900/1200/1500/1800 (motorized Type)
    HFsafe 900/1200/1500/1800 (motorized Type)
    Waras Force HFsafe lemantun biosafety ngeset standar kualitas, desain, lan inovasi sing rawuh saka warisan liwat 25 taun pengalaman. Ing Waras Force kita ngerti carane penting iku kanggo kurban tingkat dhuwur saka pangayoman kanggo operator, produk lan lingkungan nganggo pilihan teknologi. Karo trek rekaman ekstensif safety, linuwih lan kinerja, lemantun HFsafe nggawe investasi becik kanggo sawetara saka sudhut aplikasi kalebu karya karo agen menular sing mbutuhake biosafety Level 1, 2 utawa 3 containment.
    Read More
  • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Type)
    HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (Manual Type)
    Waras Force HFsafe kelas II jinis B2 lemantun biosafety ngeset standar kualitas, desain, lan inovasi sing rawuh saka warisan liwat 25 taun experience.We nyedhiyani nindakake informasi lan pitulungan technical ing milih karya pipa tengen kanggo instalasi
    Read More
  • HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (motorized Type)
    HFsafe-900TE / 1200TE / 1500TE / 1800TE (motorized Type)
    Waras Force HFsafe B2 lemantun biosafety ngeset standar kualitas, desain, lan inovasi sing rawuh saka warisan liwat 25 taun pengalaman. Ing Waras Force kita ngerti carane penting iku kanggo kurban tingkat dhuwur saka pangayoman kanggo operator, produk lan lingkungan nganggo pilihan teknologi.
    Read More
  • HF 100
    HF 100
    HF100 punika incubator multi-gas, karo fungsi kontrol oksigen
    Key Points
    - 90 ℃ sistem decontamination
    - Maintenance-free sensor zirconium oxide
    - kontrol CO2 Precise lan Recovery langsung
    - asor Constant
    Read More
  • HF 90
    HF 90
    HF90 sing online jacketed, langsung CO2 panas incubator, karo 90 ℃ lembab panas sistem decontamination
    Key Points
    - Nyegah kontrol ketularan
    - 90 ℃ sistem decontamination
    - page Superior lan trep
    - kontrol CO2 Precise lan Recovery langsung
    Read More
  • HF151UV
    HF151UV
    HF151UV wis online jacketed, langsung panas CO2 incubator, karo UV sistem decontamination
    Key Points
    - 151L kapasitas interior
    - Nyegah kontrol ketularan
    - sistem decontamination UV
    - kontrol CO2 Precise lan Recovery langsung
    Read More
  • HF 212UV
    HF 212UV
    HF212UV wis online jacketed, langsung panas CO2 incubator, karo UV sistem decontamination
    Key Points
    - 212L kapasitas interior
    - Nyegah kontrol ketularan
    - sistem decontamination UV
    - kontrol CO2 Precise lan Recovery langsung
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!