• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • Siku Pulse Oximeter Pangeran-100B3
    Siku Pulse Oximeter Pangeran-100B3
    Pangeran-100B Series migunakake layar OLED / STN, SpO2 lan tingkat pulsa bisa maca saka amba luwih gedhe nganti 170 degree, lan liyane, layar bisa diputer ing 2 utawa 4 pituduh. teknologi Anti-gerakan tambahan ndadekake Pangeran-100B Series stabil ing kahanan sing nantang kayata patients duwe penyakit Parkinson.
    Read More
  • Siku Pulse Oximeter Pangeran-100B5
    Siku Pulse Oximeter Pangeran-100B5
    Pangeran-100B Series migunakake layar OLED / STN, SpO2 lan tingkat pulsa bisa maca saka amba luwih gedhe nganti 170 degree, lan liyane, layar bisa diputer ing 2 utawa 4 pituduh. teknologi Anti-gerakan tambahan ndadekake Pangeran-100B Series stabil ing kahanan sing nantang kayata patients duwe penyakit Parkinson.
    Read More
  • Siku Pulse Oximeter - Prince-100B
    Siku Pulse Oximeter - Prince-100B
    Model anyar iki versi munggah-kanggo-tanggal Pangeran-100B series.And enggo bareng paling saka mutiara saka seri 100B. Nanging mung
    model iki saged kang banyu-bukti, nabrak-bukti lan kejut-bukti. Malah yen sampeyan sengaja culake, yen kuthah banyu ing utawa yen sampeyan goyangake driji nalika njupuk dites, isih bisa mbukak banget uga.
    Temtunipun paling fingertip oximeter supaya adoh.
    Read More
  • Oximeter Veterinary - Prince-100V
    Oximeter Veterinary - Prince-100V
    Oximeter The
    bisa dilengkapi sensor universal kalebu beda
    adaptor kanggo macem-macem ukuran, kayata driji, sikil, sikil
    lan jempol.
    Read More
  • Wrist Pulse Oximeter - Prince-100H (Bluet ...
    Wrist Pulse Oximeter - Prince-100H (Bluet ...
    The Wrist Oximeter dimaksudaké kanggo nggunakake ing rumah sakit, liyane
    ngigit lan ing ngarep. Saiki kasedhiya lan
    trep kanggo sampeyan kanggo ngawasi SpO2 ing long-term nalika
    turu utawa ing kegiatan saben liyane bebarengan
    Read More
  • Palm Pulse Oximeter - Prince-100F
    Palm Pulse Oximeter - Prince-100F
    Produk iki ditrapake kanggo montioring SpO2 lan PR.
    Read More
  • Pangeran-100D Siku Oximeter Bocah (kanggo ...
    Pangeran-100D Siku Oximeter Bocah (kanggo ...
    Pangeran-100D & amp; D2 sing utamané dirancang kanggo pediatric lan nggunakake wong lancip-driji (Finger Φ8-16mm). Kanthi teknologi padha diadopsi, Pangeran-100D & amp; D2 nyedhiyani SpO2 & amp; maos Rate pulsa lan liyane kuwi kaya akurat Pangeran-100C Series. Apa liyane, Pangeran-100D nyawiji baterei duwit receh strum.
    Read More
  • Pangeran-100C Siku Oximeter (kanggo HongKong mung)
    Pangeran-100C Siku Oximeter (kanggo HongKong mung)
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!