• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com
  • Gampang ECG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
    Gampang ECG Monitor - PC-80A (Bluetooth 4.0)
    Iki Gampang ECG Monitor dimaksudaké kanggo ukuran lan ngrekam ombak ECG lan detak jantung saben sabar diwasa. Iku
    ditrapake kanggo nggunakake ing klinik-klinik lan omah-omahé, lan trep kanggo operate dening patients piyambak.
    Read More
  • Gampang ECG Monitor - Prince-180D (3 timbal mu ...
    Gampang ECG Monitor - Prince-180D (3 timbal mu ...
    Iki Gampang ECG Monitor dimaksudaké kanggo ukuran lan ngrekam ombak ECG lan detak jantung saben sabar diwasa. Iku
    ditrapake kanggo nggunakake ing klinik-klinik lan omah-omahé, lan trep kanggo operate dening patients piyambak.
    Read More
  • Gampang ECG Monitor - Prince-180B (B0)
    Gampang ECG Monitor - Prince-180B (B0)
    Iki Gampang ECG Monitor dimaksudaké kanggo ukuran lan ngrekam ombak ECG lan detak jantung saben sabar diwasa. Iku
    ditrapake kanggo nggunakake ing klinik-klinik lan omah-omahé, lan trep kanggo operate dening patients piyambak.
    Read More
  • Gampang ECG Monitor - Prince-180B (B1) (Terusake ...
    Gampang ECG Monitor - Prince-180B (B1) (Terusake ...
    Iki Gampang ECG Monitor dimaksudaké kanggo ukuran lan ngrekam ombak ECG lan detak jantung saben sabar diwasa. Iku
    ditrapake kanggo nggunakake ing klinik-klinik lan omah-omahé, lan trep kanggo operate dening patients piyambak.
    Read More
  • Gampang ECG Monitor - Prince-180A
    Gampang ECG Monitor - Prince-180A
    Iki Gampang ECG Monitor dimaksudaké kanggo ukuran lan ngrekam ombak ECG lan detak jantung saben sabar diwasa. Iku
    ditrapake kanggo nggunakake ing klinik-klinik lan omah-omahé, lan trep kanggo operate dening patients piyambak.
    Read More
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!