• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com

Neofuge 23R

Featuring powerful, maintenance-free motors, Centrifuge Neofuge 23R accommodates a variety of rotors and spins plates/tubes from 0.2ml to 4×180ml at low-to-high speeds for a wide range of applications.
Nakoni, nyelidiki 
  • Ringkesan
  • dokumen
  • Related Produk

 

  • Centrifuge laboratorium Neofuge 23R Kita refrigerated dening CFC-free unit kang nawakake macem kontrol suhu -10 kanggo 40 .
  • Nawakake kacepetan maksimum 23300rpm lan RCF maksimum 50377 × g.
  • Kapasitas maksimum 4 × 180ml ing rotor swing-metu.
  • Neofuge 23R centrifuge laboratorium migunakake motor brushless drive sing fitur kurang gangguan lan ora pangopènan.
  • 9 percepatan lan 9 rem kurva kasedhiya.
  • 9 mode apa bisa disimpen kanggo nggampangake Efesus mangsa.
  • The centrifuge laboratorium wis "muter cepet" tombol kanggo wektu cendhak apa tanpa setelan liyane.
  • Nerangake karo tampilan LCD sing nuduhake kacepetan, RCF, wektu, suhu, percepatan, tarif rem lan kesalahan pesen.
  • Ten autoclavable (121 , 20min) Ultra-duralumin rotors airtight kasedhiya.
  • Neofuge 23R centrifuge laboratorium wis fungsi identifikasi rotor otomatis lan rotor wis cooling fungsi.
  • Yen gagal wae occurs, produk bakal menehi weker langsung.
  • centrifuges laboratorium kita sing dilengkapi karo sistem deteksi boten seimbang kalebet elektronik.
  • A sistem kunci tutup paten iki digunakke kanggo safety. 

Brochure Neofuge 23R en

Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!