• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com

Neofuge 18R

Waras Force Neofuge 18R centrifuge laboratorium, nyediakake efek centrifugal banget lan gampang kanggo nggunakake karo dhuwur linuwih lan safety, sing digunakake digunakake ing kothak riset molekul lan biokimia, lan diagnosis.
- Laboratorium medical Cilik
- Biokimia lan riset biologi molekular
- analisis Tumindake ing Laboratorium industri
Nakoni, nyelidiki 
  • Ringkesan
  • dokumen
  • Related Produk

 

  • Neofuge 18R centrifuge laboratorium nggunakake unit kulkasan pas CFC-free karo sawetara kontrol suhu -10 kanggo 40 .
  • Iku migunakake sistem deteksi boten seimbang kalebet elektronik.
  • A sistem kunci tutup paten iki digunakke kanggo safety.
  • The centrifuge laboratorium wis "muter cepet" tombol kanggo wektu cendhak apa tanpa setelan liyane.
  • Nawakake kacepetan maksimum 18000rpm lan RCF maksimum 31515 × g. Kapasitas maksimum 4 × 210ml ing rotor swing-metu.
  • Neofuge 18R centrifuge laboratorium migunakake LCD tampilan kanggo nunjukaké kacepetan, RCF, wektu, suhu, percepatan, tarif rem lan pesen kesalahan.
  • 9 percepatan lan 9 rem kurva kasedhiya.
  • 15 mode apa bisa disimpen ing Wikipedia trep saka centrifuge sesampunipun.
  • Wolung autoclavable (121 , 20min) Ultra-duralumin rotors airtight kasedhiya.
  • centrifuges laboratorium kita duwe rotor otomatis fungsi identifikasi lan rotor fungsi wis cooling.
  • Multiple weker ngelingake sing nganggo saben jinis saka kahanan abnormal.

Brochure Neofuge 18R en

Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!