• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com

Neofuge 15

Heal Force Neofuge 15 offers the functionality of three centrifuges: high-capacity, general-purpose centrifuge for cell harvesting; a high-speed centrifuge for separating cell lysates; and a microcentrifuge for DNA precipitations.
Nakoni, nyelidiki 
  • Ringkesan
  • dokumen
  • Related Produk

Neofuge 15R centrifuge laboratorium wis refrigerated dening unit CFC-free kang nawakake macem kontrol suhu -10 kanggo 40 .

 Nerangake karo tampilan LCD, kang ngidini kedhaftar kanggo ndeleng cetha kacepetan, RCF, wektu, suhu, percepatan, tarif rem lan pesen kesalahan.

The centrifuge laboratorium nawakake kacepetan maksimum 16000rpm lan RCF maksimum 24905 × g.

Kapasitas maksimum 4 × 100 ml ing rotor swing-metu.

Five autoclavable (121 , 20min) Ultra-duralumin rotors airtight kasedhiya.

amba tetep rotor # 1501 wis ana minangka aksesori standar.

centrifuges laboratorium kita duwe fungsi identifikasi rotor otomatis.

Rotor fungsi wis cooling kasedhiya kanggo Neofuge 15R centrifuge.

A sistem kunci tutup paten digunakake kanggo safety.

centrifuge kita Laboratory dilengkapi sistem deteksi boten seimbang kalebet elektronik pas.

Wis "muter cepet" tombol kanggo wektu cendhak apa tanpa setelan liyane.

Nawakake 9 percepatan lan 9 kurva rem.

centrifuges laboratorium kita bakal menehi weker yen operasi normal ana.

 

aplikasi

Waras Force Neofuge 15 lan pasangan refrigerated, ing Neofuge 15R sing digunakake digunakake ing panaliten Laboratorium tumindake ing kothak bioscience, medicine lan industri.

Brochure Neofuge 15-15R EN

Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!