• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

klasifikasi

newsletter

Hubungi kita tim

  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • Tambah: 6788 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai 201706, China
  • Tel: + 86-21-62728646
  • Fax: + 86-21-62710529
  • E-mail: exportglobal@healforce.com
  • Contact wong: Pak. Bill Shum
  • Situs web: www.healforce.com

HFsafe 900/1200/1500/1800 (Manual Type)

Heal Force HFsafe biosafety cabinets set the standard in quality, design, and innovation that comes from a heritage of over 25 years experience. It is Class II Type A2 model with manual operation door, providing an extensive track record of safety, reliability and performance.
Nakoni, nyelidiki 
  • Ringkesan
  • dokumen
  • Related Produk
  • area Makarya diubengi dening meksa negatif, pindho sidang pleno tembok kanggo pangayoman, njupuk safety saka panganggo, lingkungan lan operasi.
  • designs Humanization nambah comfort.
  • Details of kabinèt dikembangaké luwih kanggo mesthekake cleaning luwih gampang karo pelarut reresik normal.
  • Motor nganggo kurang energi, nyuda output panas lan makaryakke liyane quietly.
  • Dilengkapi urip dawa filtrasi ULPA nyediakake 99,999% efficiency khas kanggo ukuran partikel saka 0,1 kanggo 0,2 microns lan karo Indikator urip Filter paten.
  • Two suhu-menehi ganti rugi sawijining sensor airflow ngawasi airflow saya, kahanan operasi aman aman pindho.
  • Antarmuka intuisi ngirim diwaca-metu pancet suhu apa area, kecepatan online / volume, span urip Filter, total wektu mlaku, lan ngijini komunikasi loropaken.
  • meksa ngawasi majeng, dumadi saka sensor downflow Filter meksa, sensor tekanan exhaust Filter, pipo airflow lan sirkuit ngalih.

Brochure HFsafe EN_2015

Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!