• Contact Us
  • 中文简体 繁體中文

Latest News
Mentri Kesehatan Of riko Zambia Officers Medical 'kanggo Waras peksa kanggo 3 proyèk rumah sakit utama On 25th, May, Ministry Of Health Of Officers Zambia Medical, accompied dening Ms.Wang, anggota Dewan Direktur ing Waras Force Bio-meditech Holdings Limited, Mr. Jian Zhang, Marketing Ngatur ...
Nalika sampeyan sok dong mirsani sing Waras logo peksa iku sailing kanggo kita darmabakti kanggo sailing karo sampeyan ing ilmu lan Donya karo teknologi innovted, kualitas dipercaya lan layanan. Sailing boat ora mung tandha, nanging uga tumindak nyata wae. Waras sails peksa karo China kang ...
  • Waras Force Bio-meditech Holdings Limited
  • + 86-21-62728646
  • + 86-21-62710529
  • E-mail: export@healforce.com
Copyright © 2017 Waras peksa. All Rights Reserved.
Tampilan Online Chat!